Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Геннадій Корбан розповів, де він зараз знаходиться

Керівник Штабу Ради оборони Дніпра Геннадій Корбан в ефірі програми «Васильєвський острів»  розповів, де він зараз знаходиться і чим займається.

«Я зараз знаходжусь у Великій Британії. Відчуваю негативний моральний вплив через те, що далеко від Дніпра, від дому, від близьких мені людей. Вважаю, що ніхто не мав права мене розлучати з 82-річними батьками, які дуже погано себе почувають. Тим не менше, я дистанційно намагаюсь підтримувати роботу штабу тероборони Дніпра, роботу багатьох служб і військових, які до мене звертаються. Кожного дня отримую заявки від військових частин, передаю їх у штаб. Далі з ними зв’язуються представники штабу. Є запити з миколаївських бригад, угрупування «Хортиця», яке наступало. Ми їм якраз і передали більшу частину вантажівок, вирішивши ряд логістичних питань», – розповів він.

Геннадій Корбан також пояснив, що робитиме, якщо президент не підтримає петицію про повернення йому громадянства.

«Це буде юридичний шлях, який вже розроблений. Більш того, частина ризиків підготовлена, частина запитів до Офісу Президента, міграційної та прикордонної служб надіслана. Частину позовів уже подано, не чекаючи на відповідь від президента. Я обираю виключно юридичний шлях. Я не буду намагатися знаходитись у конфронтації з президентом країни, що воює», — підкреслив він.

Читайте також: У Дніпрі понад 20 тисяч мешканців залишились без водопостачання