Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Геннадій Корбан: «Після ракетного удару по АТП Дніпра дефіциту автобусів не буде»

«Тиждень – дуже насичений на позитивні події на фронті. Контрнаступ на Херсонщині – знаковий і для Дніпропетровщини. Тепер окупанти не зможуть так просто обстрілювати громади Криворізького району із артилерії та РСЗВ. Це великі заслуги ЗСУ – вони герої, які кілька місяців били по тилу противника, знищували склади та командні пункти, а потім, в потрібний час, провели блискавичний контрнаступ. Також в цьому допомогла і влада нашої області, забезпечуючи наших військових всім необхідним. Вплинула на це і тактика війни на Тойотах, яка дає змогу вриватися в тил ворога на 30-40 кілометрів та знищувати позиції окупантів. Я думаю, вона буде працювати на всіх напрямках», – заявив керівник Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан в етері марафону “Інформоборона” на телеканалі Дніпро TV.

«Мобілізацію та анексію путін зробив для розповсюдження законів рф на ці території та шантажу ядерною зброєю. Але це не допоможе, наші ЗСУ мають робити свою справу і не зважати на ці панічні заяви. А мобілізованих людей будуть використовувати, щоб закрити дірки на фронті, втім це будуть невмотивовані та деморалізовані люди, які не несуть сильної загрози», – наголосив Геннадій Корбан.

«Штаб оборони Дніпра працює як завжди, зараз докладаємо більших зусиль для забезпечення військових теплою формою, уже закупили понад 8 тисяч комплектів, і ще буде виділятися 100 мільйонів спеціально для цього. Також наступного тижня Борис Філатов передасть чергову партію вантажівок на фронт. До речі, на петицію відповів президент. Він дав надію на те, що я зможу повернутися, я повністю солідарний з його відповіддю», – додав Геннадій Корбан.