Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Геннадій Корбан: «Дніпропетровщина отримала додаткову зброю для оборони»

Ситуація на фронті загострюється. Дніпропетровщина щодня потерпає від ворожих обстрілів. Тим часом ворог концентрує та перегрупує свої сили недалеко від кордонів області. Про це в етері каналу Дніпро TV розповів керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбон.

«Особлива важка ситуація на луганському напрямку. На південному фронті ворог укріплюється, а це говорить про те, що вони збираються обороняти цю територію від нашого контрнаступу.
Ми також продовжуємо укріпляти оборону. Отримувати нове артилерійське обладнання»

Тим часом окупаційні війська обстрілюють Дніпропетровщину
Сьогодні по області з ростовської області було випущено три ракети типу «Іскадер». Одна з них влучила в казарму Національної гвардії у Дніпровському районі.

«Попередньо відомо, що внаслідок цієї трагедії загинуло 10 людей, понад 35 поранено. Загиблих могло бути більше, але за наказом Міноборони України, армія не концентрує більш ніж 20 осіб в одному приміщенні», – розповів Геннадій Корбан.

Також він повідомив про закупівлю БПЛА для військових та тероборони та придбання новітнього спеціального обладнання для виявлення сигналів колоборантів.

Читайте також: Криворіжці з вразливих верств населення безкоштовно отримають від міської влади продуктові набори – Вілкул