Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Гараж заважає проїзду: як вирішити проблему

Старий гараж на вулиці Горяна багато років заважав проїзду по дорозі. Дніпрянин Андрій Шевченко після багатьох спроб вирішити питання з власником споруди — залишив заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана. Чи вдалося позбутися непотрібного гаража?

Андрій вже понад 15 років проживає на вулиці Горяна. Закинутий гараж, розташований прямісінько на дорозі, заважав проїзду транспорту. Тут він стояв майже 25 років.

Андрій Шевченко, дніпрянин: «Тут стояв гараж і він заважав проїзду. Ну, не дай боже там швидка допомога, газова служба, комунальні підприємства, пожежна… І вона не могла тут проїхати, хоча ця вулиця проїзна».

Андрій намагався зв’язатися з власником старої споруди, але зворотнього зв’язку не отримав.

Андрій Шевченко, дніпрянин: «Наскільки нам відомо, звуть його Євген, і він не з’являється тут більше 10 років. Тобто тут звалище. Якщо ви потім подивитеся прямо за паркан, то, на жаль, суцільна звалище».


Після цього дніпрянин вирішив звернутися по допомогу до телеграм-каналу Геннадія Корбана. Заявку голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

«Ми звернулися до цього чату. Минув буквально тиждень і приїхав благоустрій. Спочатку повісили припис, і за тиждень, коли господар не з’явився, хлопці це демонтували. Величезне дякую».

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі відбулася перевірка Пункту незламності центру “Довіра” на ж/м Тополя