Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Гарантована безпека: черговий по місту відвідав Дніпровське районне управління поліції

Сьогодні черговий по місту Редька Дмитро заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту відвідав Дніпровське районне управління поліції.

“Сьогодні під час чергування відвідали районне управління поліції, яке безпосередньо обслуговує місто Дніпро. Поспілкувався з керівництвом підрозділу щодо взаємодії з органами місцевої влади, потреб та організації несення служби.”, — Редька Дмитро.

Зі свого боку міська рада надає допомогу органам поліції, лише цього року було виділено допомогу у вигляді субвенції Дніпровському районному управлінню поліції на суму 11 млн грн для придбання паливно-мастильних матеріалів та транспортних засобів.

“За вихідні дні, 2-3 грудня до поліції міста Дніпра надійшло 367 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, за всіма фактами проводяться перевірки, за результатами яких буде прийняте рішення згідно чинного законодавства України.”, — розповідає Яровий Роман – заступник начальника Дніпровського районного управління поліції з превентивної діяльності.

Оперативна обстановка у місті є контрольованою. Задля порядку на вулицях міста та попередження і недопущення вчинення злочинів правоохоронці цілодобово та безперебійно здійснюють охорону публічного порядку і громадської безпеки, несуть службу на постах, патрулюють вулиці, надають допомогу тим, хто цього потребує цілодобово реагують на всі повідомлення громадян, перевіряють інформацію.

Завдяки співпраці з міською владою, було придбано та передано Дніпровському районному управлінню поліції 5 службових автівок Renault Duster. Зазначені авто будуть надані територіальним відділенням поліції Дніпровського району управління поліції за для реагування на заяви та повідомлення, для невідкладного прибуття на місце, з метою щонайбільше ефективного виконання службових завдань.

Читайте також: За понад 600 днів війни Дніпро надав допомогу військовим на близько 4 млрд грн