Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Ганьба» – відгуки про аеропорт Дніпра від пасажирів рейсу з Анталії 

Нові рейси до Греції та Туреччини. Світовій авіакомпанії вдалося пробитися в монополізований Коломойським аеропорт в Дніпрі. Наразі з приватизованого олігархом летовища літає два перевізника – «Роза Вітрів», що належить самому Коломойському та Ellinair – грецька авіакомпанія. Начебто втішні новини, однак пасажири критично незадоволені обслуговуванням у авіавокзалі. Знімална група “ДніпроTV” зустрічала рейс із дніпрянами, які відпочивали в Анталії. 

Пасажири рейсу з Анталії  по прильоту згадують дві нестерпних години, з яких почалася мандрівка у дніпровському аеропорту.

“Когда мы улетали отсюда, мы почти 2 часа просидели в самолёте из-за каких-то непонятных техпроблем”.

“Як нам сказали, вони не конектились з аеропортом, тобто була вина аеропорту. Було дуже спекотно, нам роздали воду, деяким людям навіть ставало погано”.

Висновки вже зроблені: пані Ірина наступного разу полетить із Запоріжжя.

Ірина – пасажирка дніпровського аеропорту: “Так, це стидно. Ми скільки літаємо з різних аеропортів – Харків, Київ, Запоріжжя, а в такому місті, і не мати аеропорту… Домашня сирість”.

А у пані Вікторії претензія до обслуговування в терміналі аеропорту.

Вікторія – пасажирка дніпровського аеропорту: “Ни карантинных условий – мы как селедки были набиты в одном зале – никаких отдельных очередей для маленьких детей. Дети разрывались, все плакали, а пограничники просто встали и ушли с двух будок. Люди начали кричать, ссориться”.

З приблизної сотні пасажирів рейсу – позитивних відгуків про старе летовище ми не почули…

“Советский союз, 82 год. Стыдно приходить, прилетать и кого-то приглашать в этот аеропорт. Полоса, як брусчатка, я не знаю як по ній літаки сідають”.

“Мы прилетели с Анталии. Знаете как выглядит красивый, современный аеропорт? А сюда приезжаешь – сарай”.

Полетіти з дніпровського аеропорту можна у небагатьох напрямках: по Україні – до Києва та Львова, а за кордон – до Греції, Єгипту, Туреччини та Болгарії. 

Основний перевізник – «Роза Вітрів». Саме ця авіакомпанія – здійснює фактично всі рейси та одноосібну монополію. І нагадаємо, належить Ігорю Коломойському. Роками в аеропорт «Дніпропетровськ» намагалися пробитися світові авіакомпанії, такі як Німецька Люфтганза, арабська ФлайДубай, ТуркішАирлаинс та білоруська Белавіа. Однак власник їх не пускає.

І навіть попри появу Ellinair, грецької авіакомпанії, квитки все ще коштують непомірно дорого. А дніпряни лишаються без лоукостів та, як вони самі кажуть, вилітають з сараю.