Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Футбольні вболівальники розчаровані: “Дніпро-1” продув “Шахтарю”

“Шахтар” обіграв “Дніпро-1” з рахунком 2: 1 в матчі 24-го туру чемпіонату України, повідомляє пресслужба СК “Дніпро-1”.

Героєм зустрічі став форвард гірників Дентіньйо. В середині першого тайму він відкрив рахунок, а під кінець 45-хвилинки віддав голову передачу на Тете. В обох цих моментах не обійшлося без грубих помилок захисника гостей Арсенія Батагова.

Отримавши перевагу у два м’ячі, “Шахтар” довів матч до перемоги, пропустивши лише перед фінальним свистком від Олексія Хобленко.

Головний тренер “Дніпра-1” Ігор Йовічевіч на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від матчу:
 
“Поразка завжди болить, але, можливо, ця поразка психологічно не вплине на команду, адже результат був не по грі. Проти такої команди, як “Шахтар”, такі помилки допускати не можна, адже за них одразу карають. Може покарати й інша команда, ну а “Шахтар” тим більше такими моментами скористається. З іншого боку ти повинен на сто відсотків використовувати ті моменти, які є у воріт противника. Загалом вийшов хороший матч, ми були сміливі, накривали суперника високим пресингом, наскільки могли. Зі стартовим свистком все це нам вдалося, і у суперника не було відповіді на таку нашу агресивну гру. Тому до цих прикрих помилок ми контролювали гру. У нас були моменти й коли ми діяли першим номером, і коли грали на контратаках, а крім того, ми добре оборонялися, граючи без м’яча. Тобто ми показали, що наша команда конкурентоздатна, але ми програли через власні помилки, яких при пускатися не можна”.

Наразі “Шахтар” зміцнився на другому місці турнірної таблиці чемпіонату України, випереджаючи “Зорю” на сім очок, але у луганчан є матч в запасі. У разі поразки “Зорі” в матчі з “Минаєм” вже завтра, 2 травня, “Шахтар” достроково стане другим.