Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Фундація Олени Зеленської передала дитячим будинкам Дніпропетровщини чергові 20 тонн гуманітарної допомоги 

Вантаж отримали дитячі будинки сімейного типу Синельниківського та Павлоградського районів. Про це повідомили в ОВА.  

“Побутова техніка та меблі. Генератори, телефони, планшети, ноутбуки, велосипеди. Є й кухонне приладдя і постільні речі. Чергові 20 тонн вантажу отримали від Фундації Олени Зеленської. Він для 27-ми дитячих будинків сімейного типу з Синельниківського та Павлоградського районів. Серед привезеного саме те, у чому вони мали потребу”, – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.  

Перші родини, яким доправили допомогу, виховують по дев’ятеро дітей. У Костянтина та Наталії самі хлопці. Подружжя старається для них – облаштовує будинок так, аби їм було комфортно.

“Всі добрі та поважають один одного. Налагоджуємо їхній навчальний процес та фізичний розвиток. У нас є баскетбольний майданчик. Є де пограти і у футбол. Привчаємо до праці. Маємо й город, на якому пораємося всі разом. Загалом, діти всі “папині”, – каже батько-вихователь Костянтин Крупський. 

У кожного з дітей у цій родині є й свої захоплення. Гра на музичних інструментах, спів, малювання, бокс. Та попри це завжди знаходять час для спілкування у сімейному колі.

“По вечорах збираємося. Я з татом люблю грати у “Ковбасу”. Це доміно”, – поділився девятирічний Давид. 

Від Фундації Олени Зеленської хлопцям цієї родини передали телефони та велосипед. Чимало сюрпризів чекало й на батьків-вихователів. Генератор, холодильник і морозильна камера. Все, що допоможе підтримувати той самий домашній затишок, який так необхідний дітям.

Це вже не перша допомога, яку Фундація спрямовує в область. Раніше цінний вантаж доправили й для сімей Нікопольщини та Криворіжжя.  

Читайте також: За зверненнями дніпрян до мера Філатова цьогоріч у Дніпрі відремонтовано 1 005 житлових будинків