Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Фінальний випуск: поштові марки, присвячені СБУ, вже у продажу

Героїчна серія марок «Слава Силам оборони і безпеки України!» отримала фінальний випуск. Героями сюжетів нової колекції стали воїни Служби безпеки України. Фото для марки надали в СБУ, а зображення намалював відомий український художник. 

26 липня Укрпошта офіційно ввела в обіг поштову марку «Служба безпеки України». Це фінальний випуск героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!»

Павло Берегеля, т.в.о. начальника Управління СБУ у Дніпропетровській області: «Сьогоднішнє введення в обіг марки СБУ свідчить про те, що суспільство має значний рівень довіри до служби, яка поряд з ЗСУ, з представниками сил оборони захищає нашу країну від агресора».

Для Сергія Лисака ця марка особлива.

Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської ОВА: «Для мене це досить символічно, бо фактично третину свого свідомого життя, а то і більше, я провів в лавах СБУ. СБУ – одна з основних складових сил оборони нашої держави та вносить великий вклад в нашу перемогу».

Серія марок «Слава Силам оборони і безпеки України!» складалася з 4 випусків. Перша – «Слава Збройним Силам України!» Наступна – «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу».
Третя – «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». І тепер – «Служба безпеки України». У відділеннях Укрпошти та на сайті марка вже продається.

Антон Ізотов, директор Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта»: «Автором є відомий художник України Олександр Охапкін. Він уже другу марку зробив. Перша – це «Головне управління розвідки».

Фото для цього випуску надали в Службі безпеки України.

Читайте також: З початку місяця екосистеми Дніпропетровщини горіли більш ніж 460 разів