Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Філатов показав відео від бійців 14-го окремого полку. Військові, завдяки яким було знищено ворожий «Ястреб-АВ», записали подяку дніпрянам 

Днями бійці 14-го окремого полку БпАК виявили та у взаємодії з вогневими засобами ОСУВ «Таврія» знищили ворожий комплекс артилерійської розвідки «Ястреб-АВ», вартість якого могла сягати 250 млн доларів.

«Від екіпажів роти технічних засобів розвідки 14-го окремого полку висловлюємо нашу подяку мешканцям міста Дніпра і, зокрема, міському голові Борису Філатову. За підтримку нашого підрозділу повнопривідними автомобілями, системами опалення та іншою різною технікою, яка вже зараз нам допомагає максимально ефективно нищити ворога», — кажуть військові у своєму відеозверненні.

Відомо, що російський комплекс артилерійської розвідки розташовувався на Донеччині. Українські оборонці уразили його кількома ударами.

«Подивіться відео цієї блискучої роботи. І знайте, що в цьому чарівному феєрверку є також внесок кожного та кожної з вас», — зазначив у своєму дописі у фейсбуці мер Дніпра Борис Філатов, наголосивши, що місто і далі продовжить системно допомагати Силам оборони.

Читайте також: Черговий по місту перевірив шиномонтаж на ж/м Парус щодо правил поводження з відходами та правилами благоустрою міста Дніпра

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2024/01/img_4660.mp4