Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Філатов: «Дніпро нині чи не найбезпечніший обласний центр, але містяни мають чітко дотримуватися комендантської години»

Борис Філатов, міський голова Дніпра, розповів, що відбувається у місті. Сьогодні проводили нараду серед керівників департаментів міської ради та депутатами по поточній ситуації у місті. 

Важлива інформація для територіальної громади те, що зараз, незважаючи на політичний погляд та особисті відносини, представники фракцій знайшли повний консенсус. Більше того, зазначає, Борис Філатов – вони з Загідом Красновим потиснули один одному руку і закопали сокиру війни. 

“У справжній момент у міській раді не існує взагалі жодних протиріч” – говорить міський голова. 

Він продовжує, що зараз йде справжня народна війна та так вийшло, що наш північний сусід-агресор об’єднав різних людей, які б ніколи не об’єдналися за інших умов. За висновками наради Борис Філатов говорить, що робота міської ради обмежена. 

Є єдиний штаб – це військова адміністрація, де ми зараз знаходимось” – уточнює він, та пояснює, що депутати міської ради підлеглі цьому штабу. 

Себе Борис Філатов сьогодні називає солдатом, який має командирів, які знаходяться у штабі. Таку роль для себе признали усі представники департаментів та депутати міської ради.

Також він попросив своїх земляків та жителів територіальної громади відповідально ставитися до комендантської години.

Він говорить, що на території Дніпропетровської області немає жодного окупанта. За його словами, якщо вони тут з’являється – їх тут будуть вбивати. Міський голова просить дніпрян бути спокійними та не панікувати.