Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Евакуювали 28 автівок та відремонтували 1 км контактної мережі: що сьогодні зробили комунальники в Дніпрі

Протягом дня, 26 січня, департаменти Дніпровської міської влади працювали за своїми напрямками. Зокрема:

ДЕПАРТАМЕНТ БЛАГОУСТРОЮ ТА ІНФРАСТУКТУРИ

За добу комунальники встановили 30 лав та 986 світлоповертальних елементів на металевих огородженнях.

Працівники КП «Міськзеленбуд» висоторізом обрізали гілля на 238 деревах та виконали видалення порослі на площі понад 1000 м кв.
Також комунальниками обрізано та омолоджено 67 дерев.

ДЕПАРТАМЕНТ ТРАНСПОРТУ ТА ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

Співробітниками КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні виконано поточний ремонт 5 трамвайних вагонів. Відремонтовано 5 рейкових стиків. Замінено 7 колійних тяг. Проведено технічне обслуговування 2 стрілочних переводів. Від бруду очищено 72 стрілочні переводи. Виконано поточний ремонт 1000 метрів контактної мережі.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 18 вагонів та усунуло 20 течій підземних вод. Виконаний щоденний огляд 9 ескалаторів та поточний ремонт 2 ескалаторів. Здійснено обслуговування 2 насосів водовідливних установок. Проведено міжремонтне обслуговування обладнання на суміщено тягощнижувальній підстанції на станції «Заводська».

КП «Транспортна інфраструктура міста» налагодило контролери на 74 світлофорних об‘єктах та відремонтувало 2 світлофори.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 414 штрафів та евакуювала 28 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 6 звернень громадян.

Читайте також: Дніпропетровщина повертається до графіків відключень світла: оперативна інформація щодо світла, води та тепла