Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Екскаватори від міжнародних партнерів: Дніпро отримав нову комунальну техніку

Дніпру передали 5 нових багатофункціональних екскаваторів. Потужні, сучасні та багатофункціональні. Завдяки їм можна ліквідовувати аварії, прокладати трубопроводи, розчищати сніг. Поповнення автопарку комунальної техніки відбулося в рамках реалізації проєкту ЮНОПС. 

Нові екскаватори приїхали до дніпровських комунальників з Данії. Сучасні помічники будуть працювати на дорогах міста. Комунальний працівник Ростислав радіє подарунку.

Ростислав Тім, комунальний працівник: «Тепер покращиться наша робота, оскільки ці трактори будуть допомагати не лише при прибиранні сміття, а й чищенні доріг у зимовий період — криги, льоду».

Всі 5 машин абсолютно нові. Багатофункціональні екскаватори подарували нашому місту міжнародні партнери.

Олексій Самілик, в.о. директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Це чудова техніка європейського виробництва, яка значно допоможе у роботі комунальним службам міста, особливо у ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. Подарунок для міста на суму 14 мільйонів гривень, за що ми дуже вдячні нашим європейським партнерам».

Спочатку будуть оформлювати необхідні документи на техніку. І вже за місяць її можна буде побачити на вулицях Дніпра за роботою.

Читайте також: У Дніпрі деякі автобуси рухатимуться за зміненим маршрутом