Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дитячо-юнацький центр «Штурм» відсвяткував свій 31-й день народження

Дніпро об’єднує найкращих. Дитячо-юнацький центр «Штурм» відсвяткував свій день народження. Попри війну, місто разом з викладачами центру підтримує дитячу творчість, аби кожна дитина була щаслива та знайшла своє покликання в житті. Черговий містом, секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара, завітав на захід. 

Розвиток дитячих талантів сприяє збільшенню кількості творчих людей у нашому суспільстві. Це – невід’ємна частина піднесення рівня культури, науки та мистецтва.

У Дніпрі вже понад три десятки років розвинути свої здібності дітям допомагають у центрі «Штурм». Цьогоріч дитячо-юнацький центр відзначив своє 31-річчя святковим концертом.

Софія, вихованиця комунального позашкільного закладу «Дитячо-юнацький центр «Штурм»: «Ми дуже стараємось та хочемо показати дуже великий результат».

На заході глядачам представили і нові напрямки для дитячої творчості.

Ірина Герліванова, директорка комунального позашкільного закладу «Дитячо-юнацький центр «Штурм»: «Це вокалотерапія, скелелазіння, стрільба з луку, гончарство, малювання. Ми показуємо сьогодні все, що зможемо». 

Розвиток дитячої творчості є важливою складовою формування особистості та інтересів дитини.

Олександр Санжара, секретар Дніпровської міськради: «Можна сказати, що «Штурм» – це така велика сім’я, яка об’єднує і дітей, і їхніх батьків між собою. Дає дітям якусь мету в житті, дає їм можливість змагатись, займатись тим, чим би вони хотіли».

З початку повномасштабної війни до центру «Штурм» працевлаштувалися 17 ВПО. А до учнів долучилися 426 дітей з різних куточків України.

Читайте також: До кінця травня у Кривому Розі працюватимуть 42 дитячі садочки