Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дитяче щастя: у Дніпрі цікаві та пізнавальні завдання провели для школярів на свіжому повітрі

Малюнки на асфальті, майстер-класи та уроки хімії просто неба. У парку Писаржевського юних дніпрян розважали аніматори КП «Міська інфраструктура», які підготували багато веселощів, подарунків та цікавих підготовчих завдань до школи.

Веселощі та цікаві завдання – саме такі розваги працівники КП «Міська інфраструктура» підготували для дітей на свіжому повітрі. Малим подарували кульки та привітали з початком нового навчального року.

А потім перше завдання – проявити фантазію й розмалювати крейдою алею.

Співробітниця КП «Міська інфраструктура» Діана навчалась малюванню у першій художній школі, тож тепер може втілити у реальність будь-який задум малечі. Використовує у роботі виключно спеціальний гіпоалергений аквагрим, який не нашкодить шкірі й здоров’ю дітей.

Батьки малечі задоволені й запевняють – такі заходи надзвичайно важливі у теперішній час.

Діти, все ж таки, більшість навчається дистанційно і їм важливо бути разом, спілкуватися! І я дуже вдячна, що такі заходи, такі свята все ж таки відбуваються в наших парках. Особливо приємно те, що це безкоштовно. Подивіться, які чудові дівчатка сьогодні прийшли, кульки роздають, діти малюють, роблять аквагрим. Будуть ще якість хімічні досліди, ну це ж круто“, – каже дніпрянка Тетяна.

“Це дуже чудово, це класно для дітей. Цілковито підтримую, не знаю навіть, що додати. Це просто класно, особливо під час війни для дітей це дуже важливо”, – каже дніпрянин Олександр.

Далі – урок хімії. Спочатку – правила безпеки. Потім підготовка до експерименту. А ось і – хімічна реакція.

Розважали дітей й фізичними вправами – збирали мапу України.

Ірина працює в КП «Міська інфраструктура» з дітьми ще з 2015 року, зізнається, багато діточок вже стали її постійними «клієнтами».

Тут вже 90% дітей – вони знають, вони чекають. Кажуть: а що ми будемо робити? А резинки будуть? А будемо стрибати, а будемо малювати? Улюблена тема – аквагрим. У нас є сторінки у соціальних мережах КП «Міська інфраструктура» у фейсбуці та інстаграм, також департамент парків в фейсбуці та в інстаграм, Кожну неділю ми викладаємо афішу, що буде відбуватись і на яких локаціях, завжди це там центральні парки. Вони чергуються в нас приблизно в день 9 – 8 парків в яких проходять ці заходи“, – розповіла співробітниця КП «Міська інфраструктура» Ірина. 

Також кожен маленький дніпрянин мав змогу власноруч зробити з паперу прапор України. Жодна дитина не пішла зі свята без усмішки.

Читайте також: Мистецтво, яке об’єднає світ: французький професор навчає дніпровських дітей гончарству