Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Двір без підтоплень: успішна взаємодія міста, Громради та дніпрян

У Дніпрі громадськість та місцева влада спільно дбають про благоустрій міста. Дніпряни постійно звертаються у телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана по допомогу. Очільник Громради оперативно направляє заявки до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування. Як швидко вирішили проблему підтоалення біля під’їздів, через які мешканці не могли нормально пересуватися двором?

«Це був просто жах, озеро було тут величезне. Виходиш з під’їзду — і відразу озеро, яке потрібно було на човні перепливати».

Нелі Рогач разом із сусідами багато років страждали від «озера» біля під’їзду, яке утворювалось після злив у їхньому дворі. Після звернення її сина до телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана, за декілька днів ситуація змінилася.

Нелі Рогач, мешканка будинку на вул. Набережна Перемоги, 94: «Вони дуже швидко відреагували. Ми навіть не очікували. 21 квітня він звернувся, 24 квітня вони вже відреагували. Сказали, що вони зможуть відремонтувати, і наприкінці травня все буде гаразд і все відремонтовано».

Всього ремонт зайняв 4 доби. Мешканці впевненні, калюжі почали з’являтися після початку будівництва багатоповерхівки поблизу. Відповіли на це питання комунальники.

Михайло Ступак, заступник начальника КП «УРЕА» ДМР: «Недобудова. Вони просто відгородили її парканом, і в ту сторону, за паркан, відходила вода. Зараз для води немає туди дроги, тому вона збиралася в низькому місці. Але ми там облаштували додатковий дощоприймач, вода буде відходити і проблеми не буде».

Мешканці цього будинку звертаються до телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана не вперше. Раніше їм вже допомогли вирішити проблему зі світлофором поруч.

Нелі Рогач, мешканка будинку на вул. Набережна Перемоги, 94: «Він звертався ще з приводу світлофора біля «Восходу». Він тільки звернувся, через 4 години приїхала бригада, відзняли йому ось цю картинку, що вони відремонтували, прислали йому і все зробили. Ми були шоковані такою реакцією».

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звертайтесь за номерами телефонів, які є у відео. Заявки приймають у будні з 9-ї 17-ї години. Або надішліть звернення на пошту.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити скаргу можна в коментарях.

Читайте також: Укриття: проблеми з доступом та шляхи вирішення