Site icon Телеканал «ДніпроTV»

ДТЕК відновлює роботу зі зняття показів електролічильників у домівках

ДТЕК Дніпровські електромережі продовжує роботу з фіксації показів лічильників та повертається до формату роботи, який був до початку бойових дій. Зняття показів знову проводитиметься як на щитових у місцях загального користування, так і на території будинків та у квартирах жителів. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Контрольні дані допоможуть у коректному нарахуванні використаної електроенергії, щоб клієнти отримували точні рахунки за електрику. У компанії закликають не перешкоджати роботі співробітників компанії й надавати їм доступ до лічильників.

Війна в Україні змусила багатьох мешканців області залишити свої домівки, і вони не завжди можуть передати фактичні дані лічильників. У таких випадках розрахунок середніх показань проводиться згідно із щомісячним споживанням, що не завжди коректно. Тому фахівці ДТЕК відновили зняття контрольних показів у клієнтів, лічильники яких встановлені у квартирах та на території приватних будинків. Це дозволяє перевірити точність роботи приладів обліку та звірити показники для коректного нарахування фактично спожитої енергії.

«З квітня зняття контрольних показів проводилося лише на міжповерхових щитових у під’їздах та опорах ліній електропередач у приватному секторі, — без заходу до квартир та будинків клієнтів. Наразі ми нормалізуємо формат роботи, який був до початку бойових дій», — повідомили у ДТЕК Дніпровські електромережі.

Компанія просить клієнтів не перешкоджати роботі співробітників компанії та надавати їм доступ до лічильників.

Як зрозуміти, що це співробітник компанії?

У компанії закликають використовувати лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Читайте також: У Дніпрі 1 липня трамваї №12 тимчасово курсуватимуть за скороченим маршрутом