Site icon Телеканал «ДніпроTV»

ДРАМіКОМ запрошує на прем’єру постапокаліптичної вистави

Нова вистава театру Драми та комедії у Дніпрі має назву «ВИХІД». Вона поставлена за п’єсою Сергія Марена «АЛЛО». Про це повідомляє Дніпропетровська облрада.

«П’єса «АЛЛО» написана в 2020 році, в часи пандемії, але актуальною стала саме зараз. Воля до життя – це те, що несуть головні герої. І які б складнощі їх не чекали, вихід є завжди! Головні герої опинилися на межі виживання, але знаходять в собі сили любити і радіти життю», – сказав Сергій Марен, драматург, автор п’єси «АЛЛО».

Історія двох людей, чоловіка і жінки, які живуть у бункерах в період постапокаліпсису. Ні він, ні вона не здогадуються про існування одне одного. Волею випадку, ці дві долі поєднує телефонний дзвінок. З кожною розмовою до Марго і Фелікса повертається смак життя. Сварки, суперечки, плітки, жарти, кохання, пристрасть. Все те, що вони вважали колись буденним, набуває нового сенсу. Як легко наш реальний світ може перетворитися на фантазії.

«Це моя перша вистава в театрі ДРАМіКОМ. Я вдячна усім акторам, керівництву театру, головному режисеру. Це був надзвичайний досвід. Впевнена, глядачі будуть у захваті від нашої вистави», – зазначила Марго Савенко, режисерка вистави «ВИХІД».

«Я би хотів подякувати глядачам, які приходять на наші вистави. У такі часи для нас це дуже важливо. Я щоразу не втомлююся дякувати за підтримку. Театральне життя вирує і це вже 4 прем’єри нашого театру. Для мене важливо щоб театр був актуальним, вів діалог з глядачем і відповідав на питання які саме зараз всіх нас хвилюють. Люди хочуть не тільки розважатися, але й поринути у роздуми», – розповів Сергій Мазаний, директор-художній керівник театру ДРАМіКОМ.

Прем’єра вистави відбудеться 26 листопада та 3 грудня. Білети можна придбати на сайті театру.

Читайте також: У Дніпрі відновили черговий дитячий майданчик