Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дорога на велику сцену: історія співака з Дніпра

Історія таланту та любові до сцени, яку почула вся країна. Михайло Ніколаєнко — дніпрянин, який вразив журі та глядачів шоу «Голос країни». Співак розповів про життя після проєкту та ставлення до артистів, які й донині продовжують гастролювати у стані ворога. 

Після вражаючого виступу на шоу «Голос країни» з піснею Святослава Вакарчука, Михайло отримав шалену підтримку від глядачів та увагу критиків.

Сьогодні Михайло — член колективу «Юність Дніпра», який не просто розважає містян своїм співом, а буквально живе творчістю. Проте, його дуже сильно турбує тема зради з боку артистів, які перейшли на бік ворога.

Михайло Ніколаєнко, співак: «Ну, це жахливо. Жахливо, що такі артисти є. Жахливо, що вони самі не розуміють, що вони тим самим роблять, яку відповідальність вони за це несуть. Тому що в них велика аудиторія, яка до них прислухається. Всі розуміють, що відбувається насправді. І вони зробили свій вибір, вони обрали криваві гроші замість того, щоб нести правду, нести якусь свою місію. І це їх накриє з часом. Тому я вважаю, що рано чи пізно вони про це пошкодують, але вже буде занадто пізно».

Колектив Михайла регулярно організовує благодійні концерти, збираючи кошти на підтримку ЗСУ. Також співак додає: музичний ринок наразі звільнився від зрадників і це створює нові можливості для молодих артистів.

Михайло Ніколаєнко, співак: «Зараз є дуже багато альтернатив, як вже відомих відомих молодих артистів, так і артистів, які тільки набирають популярність. Ринок на зараз навіть перенасичений. Просто потрібно десь трошки пошукати, десь трошки дослідити, і обов’язково можна знайти музику, яка подобається, тобі сподобається. І вона буде твоєю рідною мовою, і вона буде дійсно якісна і класна».

Музичний блоґер, артист, тіктокер Валєра ділиться порадами, як не слухати росіянців та не сплачувати податки країні-агресорці.

Валєра, блоґер: «Альтернатива єдина — це слухати українське, поширювати українське, популяризувати українське. Максимально слухайте. У нас просто зараз настільки насичена культура і настільки стає насиченим музичний простір — нові імена, нова музика різних жанрів, ніші починають заповнюватися там, де повиходили і зрадники, і просто вороги. Тому альтернатива єдина — це слухати, підтримувати українське».

Таким чином українська музична індустрія продовжує набирати оберти. Артисти кажуть, кожна нота саме української музики несе в собі культурні цінності, історію та почуття національної гідності.

Читайте також: Радіодиктант національної єдності: коли цьогоріч пройде захід

https://www.youtube.com/watch?v=zd3dqCpHHN4