Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Допомога пільговим категоріям населення: учні Дніпра отримали техніку для навчання

Техніка — необхідність під час дистанційного навчання. З проблемами її відсутності нерідко стикаються учні-переселенці та діти з великих сімей. Чергова по місту, директорка департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Ксенія Сушко, перевірила виконання доручень міського голови Дніпра щодо співпраці з благодійними організаціями та розподілу благодійної допомоги. 

Віктор вже вдруге отримує техніку для вчителів та учнів своєї школи. Це велика підтримка під час дистанційного навчання.

Віктор Нецький, директор середньої загальноосвітньої школи №31: «В тих умовах, в яких ми опинилися, проводячи навчальний рік нинішній, в значній мірі запорука успіху в досягненні учнями знань і в організації роботи вчителями навчального закладу».

Техніку розподілили серед дітей-переселенців та багатодітних сімей. 

Вікторія Якубовська, вчителька української мови та літератури: «Ми вже отримували того разу. Цього разу ні тому, що у нас за замовленням, та кількість людей, які потребували, ті і отримали. Набагато легше стало вчитися, тому що, по-перше, отримали ті діти, які реально потребують. У яких, наприклад, в родині дві дитини, і не можуть дві дитини сидіти одночасно».

Цього разу дніпровським школярам виділили 109 хромбуків та 108 планшетів. 

Ксенія Сушко, заступниця міського голови Дніпра, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР: «Це все працює відповідно до координаційної роботи міського голови з напрямку «гуманітарна допомога». Наприклад, ми багато отримали гуманітарної допомоги для дітей, які постраждали в будинку №118. Там працювали приватні компанії, які теж надавали техніку. Сьогодні ми отримували техніку від ЮНІСЕФ».

Нова техніка зручна та сучасна. Вона стане у нагоді під час отримання освіти онлайн.

Читайте також: У 2023 році 6 дітей випали з вікон на Дніпропетровщині