Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Допомога Херсону: Дніпро передав комунальну техніку для відновлення міста

Херсону від дніпрян. Тікаючи, окупанти вивезли з Херсону всю комунальну техніку, і тому місту необхідна допомога. Які саме машини відправили з Дніпра?

Авто аварійникам водопровідних мереж і самоскид. З Дніпра у звільнений від рашистів Херсон виїхала спеціальна техніка. Машини використають для відновлення комунальних об’єктів, бо росіяни, які тікали з міста, вкрали усе, що могли.

Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури міста Дніпровської міськради: «Вони відремонтовані, знаходяться в хорошому стані і послугують нашим колегам. Настане час, і в Херсоні з’явиться нова техніка, коли вже можна буде закуповувати. А зараз, щоб пережити деякий час, допомагаємо, чим можемо».

Окрім машин, в Херсон з Дніпра повезуть й екскаватор для земляних робіт.

Валерій Литовський, начальник транспортного цеху комунального підприємства: «Цей трактор дуже сильно нам допомагав по місту з благоустроєм — капав теплотраси, допомагав мешканцям бути з опаленням, з водою, з усім. Сподіватимемося, що він на благо. Хлопці зроблять за його допомогою щось дуже корисне».

Техніка прибуде в Херсон вже завтра. Нагадаємо, напередодні до звільненого міста з Дніпра відправили вантажівку з продуктами і водою.