Site icon Телеканал «ДніпроTV»

До України надійшли перші 20 тонн гуманітарної допомоги із Греції

Укрпошта  доставила  до Львова вантаж із медикаментами, продуктами харчування, теплим одягом, ковдрами та іншим від волонтерського центру за підтримки української діаспори та Посольства України в Греції. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Укрпошта доставить гуманітарну допомогу до регіонів, де зараз найскладніша ситуація із забезпеченням продовольством та товарами: Харків, Суми, Миколаїв, Чернігів.

Ми вдячні грекам та нашій діаспорі в цій країні за підтримку. Українці, особливо із Харкова, Миколаєва, Сум, зараз потребують найнеобхідніше — ліки, продукти, одяг. Прийняті нині 20 тон вантажу — це вже друга машинащо надходить на сортувальний центр Укрпошти із Греції. Вона буде доставлена до міст із складною ситуацією із постачанням — Миколаєва та Харкова, де наші 19 відділень працюють на видачу гуманітарної допомоги. До Сум і Чернігова ситуація із доставкою наразі ускладнена, але ми зробимо все можливе, аби гуманітарна допомога була адресно доставлена кожному, хто цього зараз потребує”, – відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.