Site icon Телеканал «ДніпроTV»

До роботи у зимовий період у Дніпрі підготовано 207 одиниць спецтехніки

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, у рамках чергування по місту, заступник мера Михайло Лисенко, перевірив роботу одного із комунальних підприємств міста, на базі якого знаходиться снігоочисна та снігоприбиральна техніка.

Загалом до роботи у зимовий період у Дніпрі підготовано 207 одиниць спецтехніки:

Готовність техніки Михайло Лисенко оцінив на 100%.

«За цей сезон місто кілька разів було під впливом сильних циклонів, які принесли нам спочатку крижаний дощ, потім сніг. Комунальні служби відпрацювали на 100%, за що я дуже вдячний нашим співробітникам», – сказав він.

Також він додав, що Дніпро має достатню кількість посипального матеріалу. «Навіть зважаючи на те, що вартість солі зросла майже у 12 разів. Сіль вкрай важлива для обробки доріг взимку, і зважаючи на ситуацію у тимчасово окупованому місті Соледарі, ми закупаємо її за кордоном», – розповів заступник мера.

Довідково. У зимовий період роботами зі снігоочищення та посипання доріг міста охоплюється 555 об’єктів загальною площею більш як 11,5 млн. м2, в тому числі проїзди до 50-ти медичних закладів міста, внутрішньоквартальні проїзди та тротуари.

Читайте також: У повній готовності: у Дніпрі перевірили резервну котельню