Site icon Телеканал «ДніпроTV»

До кінця травня у Кривому Розі працюватимуть 42 дитячі садочки

З 17 квітня дитячі садочки Кривого Рогу розпочали роботу в експериментальному режимі чергових груп. У 23 закладах освіти відкрилося майже 70 чергових груп для дітей віком від 4-х до 6 років. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

Прийом дітей відбувається за згодою батьків та виключно у тих садочках, які мають відповідні укриття у самій будівлі, або в розташованій у безпосередній близькості школі й отримали дозвіл від ДСНС.

“Це є підтримкою для батьків, які захищають рідну Україну від ворога, працюють на підприємствах та в критичній інфраструктурі Кривого Рогу, забезпечують стабільну діяльність нашого міста. В першу чергу садки приймають зараз саме цих дітей“, – зазначив Вілкул.

Також він додав, що до кінця травня буде вже 42 садочки, які зможуть прийняти діток. І далі, поступово, будуть відкривати дошкільні заклади – в літку планують довести їх кількість до 63-х.

А з 1 вересня планується розпочати навчання офлайн у школах – у тих закладах, де є облаштовані укриття – таких більше 100.

Читайте також: Масштаби підтоплення на Дніпропетровщині зменшились