Site icon Телеканал «ДніпроTV»

До інфекційного відділення 21-ї лікарні надійшло нове обладнання

Нове обладнання для 21-ї лікарні. До інфекційного відділення надійшов новий операційний стіл та маніпуляційний столик. Завдяки новому операційному обладнанню, лікарям буде простіше надавати допомогу пацієнтам.

«Воно буде корисне для пацієнтів з поєднаною патологією, в яких основне захворювання інфекційне і супутнє буде – бойові або не бойові травми. Відповідно – це операційний стіл, польовий, а це тумбочка металева. Маніпуляційний стіл з бумбочкою».

Польовий операційний стіл та маніпуляційний столик лікарні надав благодійний фонд «Відродження регіону». До них звернулося керівництво відділення через потреби, які виникли у воєнний час.

Микола Турчин, директор комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня №21» Дніпровської міськради: «Якщо основне захворювання інфекційне, а супутнє – це травма, бойова чи не бойова, то такі пацієнти знаходяться на лікуванні у нашому закладі. Відповідно, якщо вони отримують хірургічну допомогу, то вони її повинні отримувати в умовах, які для цього пристосовані».

Для нової операційної у 21-й лікарні також їде спеціальне ліжко. З новим обладнанням лікарям буде простіше надавати допомогу.