Site icon Телеканал «ДніпроTV»

До Дня молоді на Дніпропетровщині пройшов міжобласний футбольний турнір 

У Дніпрі пройшов товариський футбольний турнір. На полі зійшлися збірні Дніпропетровської, Харківської, Донецької та Луганської областей. Спортивне змагання організували до Дня молоді. 

«До Дня молоді підготували багато онлайн-заходів. Вирішили додати трошки драйву і зробили спортивний турнір. Матч – товариський. Хотіли показати, що молодь може не лише займатися волонтерством, а й вправно грати у футбол», – сказав заступник директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської обласної військової адміністрації Владислав Яцук.

На турнірі зустрілися чотири команди футболістів-любителів.

 «Минулоріч створив свою команду у Краматорську. Вийшли до плей-оф Донецької області, мали багато планів. Але так склалося, що переїхали до Дніпра, – поділився учасник турніру Віталій Шкарупа. – Дякую організаторам за такі турніри. Це важливо у сьогоднішній ситуації. Чудова можливість зустрітися з друзями, поспілкуватися, ще й підтримати фізичну форму».

Команди грали одночасно на двох міні-полях.

На спортивних майданчиках футболісти демонстрували видовищну гру. За підсумками гри перемогли учасники з Донецької області. Команді вручили пам’ятний кубок.

«Учасники показали дуже якісний футбол. Вважаю, що такі зустрічі мають відбуватися якомога частіше. Адже вони обєднують та дарують позитивні емоції. Це дуже важливо у цей нелегкий час», – сказав віце-президент Асоціації футболу Дніпропетровської області Роман Прощенко.

Місце у турнірній таблиці – не головне, вважають учасники. Основний результат – згуртованість, яскраві емоції та гарний настрій.

Читайте також: Музей історії Дніпра запрошує на унікальну екскурсію містом