Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровський спортсмен-екстремал встановив подвійний рекорд Гіннеса та Національного реєстру рекордів України з буксування зчепки зубами

Рекорд встановлено! Видатний дніпровський спортсмен-екстремал Дмитро Грунський зафіксував своє чергове досягнення – подвійний рекорд Гіннеса та Національного реєстру рекордів України з буксування зчепки зубами. Чоловік мав протягти 6 автомобілів 5 метрів, втім, зміг здолати 21 метр. 

На набережній Дніпра тривають останні приготування. Дмитро розминається та виставляє дистанцію між автівками. Незабаром він буде встановлювати рекорд Гіннеса.

Дмитро Грунський, рекордсмен: «Можливо, вже хтось бачив мій попередній рекорд Гіннеса, який був у метро з буксуванням вагону метро за шию. Сьогодні ми підтверджуємо наступний рекорд Гіннеса — це буксування 6 автомобілів зубами».

Збираються перехожі, які гуляли набережною. Серед групи підтримки – вихованці спортсмена і дружина з сином.

Ольга Грунська, дружина рекордсмена: «Дуже такий цілеспрямований, він дуже стійко йде до своєї мети. Йому просто не сидиться спокійно на місці, йому треба завжди щось придумувати, щось вигадуватити, і це все зробити».

Дмитро просить всіх небайдужих долучитись до збору коштів для батальйону «Скала». Донатерів обіцяє «прокотити» в автівці за допомогою зубів.

Читайте також: Дніпряни вибороли 5 медалей на Чемпіонаті України з вітрильного спорту