Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровський хор “COLOR MUSIC” підкорив світ і YouTube

COLOR MUSIC – всесвітньо відомий дитячий хор з Дніпра. Колектив завоював мільйони прихильників в усьому світі. І не дивлячись на щоденну роботу, популярність колектив отримав дуже несподівано. Нині у хорі співають 65 вокалістів.

Дитяча вокально-хореографічна студія COLOR MUSIC – колектив дніпровських дітей, який домігся світового визнання. Олена, керівниця хору, розповідає: заснувала «колорів» у 2006 році, а от світова популярність прийшла несподівано.

Олена Петрикова, художня керівниця вокально-хореографічної студії COLOR MUSIC: “Ми записали відео для своїх батьків, тобто ми тоді не мріяли й не гадали, що це відео стане дуже популярним. Пройшов якийсь час, і вже влітку ми побачили, що наші відео дивляться. В перший день було там 150 тисяч переглядів, потім 300, і вже через деякий час ми святкували перший мільйон переглядів”.

Результатом багаторічної роботи стало не тільки всесвітнє визнання, а й “срібна кнопка” від YouTube, яку колектив отримав за 100 тисяч дописувачів.

Олена Петрикова, художня керівниця вокально-хореографічної студії COLOR MUSIC: “Срібна кнопка” в нас вже 2 роки. Перші 100 тисяч підписників ми отримали ще 2 роки тому. Звісно, для дітей це було дуже зворушливо. Для нас, як для керівників, це була така мотивація, щоб продовжувати працювати і робити далі”.

Нещодавно учасники колективу навіть отримали лист-привітання від зіркового британського рок-гурту COLDPLAY, після каверу на їх спільно записану з корейським гуртом BTS пісню.

Іван Петриков, учасник хору: “Они вышли на контакт, потому что мы хотели переделать корейский рэп на украинский язык, чтобы сделать эту песню на трёх языках. И с помощью Мариуса – это наш фанат, тоже у него есть коллектив в Германии, и с его помощью мы смогли связаться с COLDPLAY и они одобрили эту идею. Они написали, что это восхитительно, мы просто порвали их впечатления. И они сказали, что это было очень круто, и им очень понравилось. И это так необычно – на трёх языках песню петь”.

Каміла, солістка гурту ділиться: їхній колектив – це не тільки про успіх, а й про дружню атмосферу.

Каміла Губенко, учасниця хору: “Я считаю, что COLOR MUSIC – это для меня, как вторая семья. В этом месте я чувствую себя максимально комфортно, я не чувствую никакого напряжения. Тут есть люди, которые меня всегда поддержат, и руководители, которые тоже всегда помогут мне и расскажут что и как надо”.

Своєю творчістю колектив надихає, об’єднує та підтримує людей у всьому світі. Для учасниці хору, яка захворіла на лейкемію, фани зібрали більше 70 тисяч євро на лікування.

“В нас дуже гарний наш друг з Нідерландів – Маріус. Він в нашому житті, нашого колективу, з’явився в найскрутніший момент, коли наша дівчинка Вера Осипенко захворіла на лейкемію. Ця людина – це теж вчитель музики в Нідерландах. Він до цієї трагедії віднісся, як до своєї, і він нам допомагав з COLDPLAY І CHAINSMOKERS для того, щоб отримати фінансову допомогу на її лікування”.

І про буденність репетицій: зазвичай після групових занять на учасників чекають індивідуальні.

Анастасія Худік, учасниця хору: “Эта песня – «All I want for Christmas» –  она про Рождество, про зиму, про веселье. И, возможно, она пойдёт на какой-то конкурс. Но ещё я готовлю другую песню, не зимнюю, чтобы летом не петь про зиму”.

COLOR MUSIC має багато мрій та планів на майбутнє. Одна з них – живий концерт хору. Тож побажаємо колективу розвитку та виступів на великих сценах Європи!