Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровські волонтери продовжують допомагати Українській добровольчій армії

Координаційний волонтерський штаб Дніпра продовжує надавати всю необхідну допомогу нашим захисникам. Чи не щотижня волонтери забезпечують гуманітарною допомогою сотні військових Української добровольчої армії.

Координаційний штаб волонтерів Дніпра з самого початку війни співпрацює з Українською добровольчою армією. Волонтери на постійній основі надають гуманітарну допомогу нашим військовим.

Вікторія Рудєва, координаторка волонтерського штабу Дніпра: “Ми співпрацюємо напряму з військовими. Багато зараз волонтерів, але ми точно знаємо що потрібно військовим. Ця заявка приїхала з передової. Ми тримали зв’язок 2 тижні, я збирала те, що їм було необхідно. Зараз в них вийшло приїхати до нас, і ми відгрузили”.

Продукти харчування, гігієнічні засоби, одяг, техніка та медичні засоби – все це передали батальйону Української добровольчої армії, який наразі захищає нашу країну на передовій.

«Сан», стрілець Української добровольчої армії: “Отримали одяг, бейсболки, майки, носки, труси, харчування, повербанки, зарядки для телефонів”.

Військові кажуть, найбільшу допомогу отримують саме від волонтерів.

«Сан», стрілець Української добровольчої армії: “Наш командир, Української добровольчої армії, подав заявку до координаційного штабу Дніпра. Дуже велике “дякую” за співпрацю. На волонтерах, можна сказати, і тримається Українська добровольча армія”.

Цього разу гуманітарною допомогою забезпечили 70 військових, проте щодня потреби збільшуються, а волонтери Дніпра постійно працюють, щоб допомогти кожному, хто цього потребує.