Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровські волонтери повністю забезпечують потреби військових Української добровольчої армії

Координаційний волонтерський штаб Дніпра продовжує надавати всю необхідну допомогу нашим захисникам. Військові складають список що їм необхідно і віддають волонтерам. Ті ж чи не з-під землі дістають все, що потрібно армійцям. Потім все це їде на передову.

Українська добровольча армія воює там, де найгарячіше – на сході і півдні України. Саме тому волонтери по максимуму збирають усе, що потрібно нашим воїнам.

«Сірий», військовий Української добровольчої армії: “Ми сьогодні від Координаційного штабу волонтерів Дніпра та TAPS-UKRAINE отримали продуктові набори для воїнів, для Української добровольчої армії. Нам десь їх вистачить на 2 тижні”.

Військові кажуть, вони завзяті, налаштовані на перемогу й хоробро йдуть в найтяжчі бої. Впевненості додає саме підтримка українців та допомога волонтерів.

«Сірий», військовий Української добровольчої армії: “Бійці в дуже доброму моральному стані. На днях захватили БТР. Всі воюють, всі, як кажуть, хочуть “бити русню”. Ніхто не відступає назад, тільки вперед!”

Волонтери кажуть, для захисників, що нині воюють на фронті, готові дістати що завгодно і в будь-якій кількості.

Вікторія Рудєва, координаторка волонтерського штабу Дніпра: “Сегодня у нас самая большая заявка. Мы перешли на такую работу: отгружаем теперь раз в 2 недели. Это на 500 человек. Самая необходимая, которая идет на передок – это еда, вода, то, что они просят. Потому что в такой ситуации не у всех есть вода, и это очень необходимо. Сок, продукты питания, тушенка, консервы. На передовой нет возможности готовить, поэтому это очень необходимо, они в этом очень нуждаются”.

Наразі у волонтерів не вистачає порожніх бутлів. Зібрати треба 10 тисяч. Тому, за можливості, координатори просять приносити їх до волонтерського Координаційного штабу Дніпра.