Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровські волонтери передали 3 карети швидкої допомоги військовим ЗСУ

Координаційний волонтерський штаб Дніпра продовжує надавати необхідну допомогу нашим захисникам. Щодня волонтери чи не з-під землі дістають все, що потрібно військовим на передовій. Цього разу на передову поїхали три новенькі реанімобілі. 

Координаційний штаб волонтерів Дніпра разом з міської владою та «TAPS-USA» передали три сучасні карети швидкої допомоги військовим, які щодня боронять Україну на передовій.

Позивний «Асс», начальник медичної частини: “Помощь нам предоставили в виде автомобилей “Мерседес”. Реанимобили. Это то, что действительно будет спасать жизни людей. Также дали еще объем медикаментов, которые тоже необходимы нам не только для лечения, но и для спасения жизней”.

Військові ЗСУ співпрацюють зі штабом від самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Для максимальної ефективності волонтери швидко побудували тісну співпрацю з міською владою та міжнародними благодійними фондами.

Позивний «Асс», начальник медичної частини: “Они систематически помогают нам, поэтому я всегда опираюсь на них. Я очень рад, что есть такой волонтерский центр, который помогает нам. Я смотрю, они взаимодействуют со всеми волонтерскими центрами по Украине. Они облегчают нашу работу, потому как они являются координационным центром”.

Волонтери кажуть, для українських захисників карети доставили з Туреччини. Чекали на них рівно три тижні.

Юлія Дмитрова, голова Координаційного штабу волонтерів Дніпра: “Це вже наша друга передача найсучасніших реанімобілів, які нам закупила «TAPS-USA» за допомогою співпраці з «Hartwell Foundation» – це організація, яка знаходиться в Німеччині, вони надали нам фінансову допомогу. А вже логісти «TAPS-USA» зробили все для того, щоб закупити і доправити нам ці реанімобілі”.

Швидкі обладнані всім необхідним для лікування військових, від медикаментів – до портативних рентгенів. Волонтери Дніпра – надійна підтримка українських військових. Щодня вони працюють задля нашої швидшої перемоги.