Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровські транспортники запрошують до себе в команду кваліфікованих фахівців

Водії, кондуктори, диспетчери та інженери. Рух громадських маршрутів щодня сумлінною працею забезпечують співробітники дніпровського електротранспорту. І зараз вони запрошують до своєї команди нових людей. Яких спеціалістів потребує електротранспорт?

Анастасия Петрушина, диспетчерка автоколони КП «Дніпровський електротранспорт»: «Мене звуть Анастасія, я працюю диспетчером автоколони. Працюю тут місяць, з початку грудня».

Жоден автобус не виїжджає на вулиці міста без перевірки.

Щодня Анастасія перевіряє документи та подорожні листи на всіх маршрутах. Ця робота стала для неї новим важливим кроком у житті.

Анастасия Петрушина, диспетчерка автоколони КП «Дніпровський електротранспорт»: «Я працювала касиром на автостанції «Лівий берег». Я засиділася у касирах, працювала з 2001 року. І захотілося кар’єрного зростання. Мені запропонували перейти сюди, я погодилася».

Робота диспетчера — не лише таблиці та підписи на паперах. Вони забезпечують ефективну комунікацію між водіями, кондукторами та ремонтними бригадами.

Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт»: «Нам завжди не вистачає диспетчерів. Чому? Бо це сидяча робота, і не кожен згоден працювати на одному місці. Але це дуже важлива робота, без якої наш електротранспорт не зможе курсувати, як це має бути».

Щодо працевлаштування звертайтеся до відділу кадрів КП «Дніпровський електротранспорт» за телефоном +38 (093) 459 5483.