Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з теплом та водопостачанням станом на 10:00

В очікуванні обстрілу енергетичних споруд за командою НЕК Укренерго 29 грудня частина районів Дніпра знеструмлена. Готуємося до вимкнення критичної інфраструктури. Транспорт також відключений.

На 10:00 без напруги наші водопровідні насосні станції. Відсутність води буде спостерігатися у чотирьох районах міста:

Також немає водопостачання у сел. Новоолександрівка, сел. Братське, сел. Кам’янка, сел. Волоське.

Ситуація з водопостачанням через відключення живлення приватними енергетичними компаніями ДТЕК та ЦЕК може змінюватися миттєво.

Також станом на 08:00 через відсутність подачі живлення комерційними енергетичними компаніями ДТЕК та ЦЕК зупинено деякі будинкові котельні.

Подачу тепла спеціалісти КП «Теплоенерго» відновлять після подачі електроенергії на тепло-розподільчий пункт (ТРП) та будинкові котельні.

Всі інші об’єкти КП «Теплоенерго», а також тепло-розподільчі пункти (ТРП) та котельні КП «Коменергосервіс» та КП «Житлсервіс-Дніпро» – у роботі.

Станом на 10:30 поки з теплом залишається 80 % дніпрян.

Насосно-фільтрувальні станції працюють. Ключові об’єкти комунальних підприємств Дніпра частково працюють на генераторах.

Завдяки ефективній комунікації з приватними комерційними енергопостачальними компаніями ДТЕК та ЦЕК міська влада Дніпра узгодила план відключення об’єктів критичної інфраструктури міста.

Ситуація може змінюватися миттєво, говорять в Укренерго. Тож, зробіть запаси води та продуктів, зарядіть мобільні телефони, павербанки, ліхтарики та стежте за оперативною інформацією.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12

Читайте також: Де у Дніпрі розташовані Пункти незламності та ємності з водою