Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровська мерія передала чергову партію авто на потреби ЗСУ

Вісім спеціально обладнаних вантажівок для ЗСУ вже відправились з Дніпра на фронт. Міська влада передала чергову партію автомобілів на допомогу військовослужбовцям у боротьбі з ворогом.

Вони маневрені, прохідні, мають економічний двигун та світломаскування – 8 спеціально обладнаних вантажівок – це чергова партія, яку передає Дніпро для військовослужбовців на фронт.

“Гарний транспорт – це збереження життя особового складу на фронті, під час проведення бойових дій. Під час бк та евакуації 300х, або 200их. Це є одним з найважливіших, окрім того механізму людей, як алгоритм дії військових, вся решта залежить від транспорту. Коли ти знаєш, що проїдеш вивезеш, доставиш вчасно озброєння та допоможеш своїм побратимам”, – каже заступник командира батальйону з озброєння Олександр.

Військові машини були закуплені у Франції та привезені за допомогою Дніпровської мерії. Секретар міськради Олександр Санжара розповів, для цього була задіяна ціла логістична система.

“Це результат роботи ради оборони міста Дніпра, яку очолює Борис Філатов, штабу оборони, який очолює Геннадій Корбан, і ми бачимо наслідки роботи цих органів є вантажівки, які передаються військовим, які будуть використовуватись, які зроблені за військовим стандартом, які були на консервації у Франції, які закуплені відносно за дуже не великі кошти і зараз будуть використовуватись нашими військовими”, – повідомив секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

Партію вантажівок придбали за кошти територіальної громади та завдяки благодійникам. Робота в цьому напрямку продовжується, наступні партії автомобілів від Дніпровської міськради невдовзі рушать на фронт.

Читайте також: Поліція фіксує злочини рф проти мирного населення Дніпропетровщини.