Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпровська художниця, яка малює на стінах будинків

Наталя малює з самого дитинства, а останні два роки прикрашає рідний будинок на прохання сусідів. Замість старих обшарпаних стін  – мальовничі краєвиди. У вільний час жінка з радістю береться робити рідний будинок яскравіше.

«У меня отпуск две недели, и  я решила посвятить его рисованию,  продолжить рисование. Но рисую в теплое время года», – ділиться художниця Наталя Досужая.

Вперше спробувала зробити оригінальний дизайн стін на роботі, потім почала прикрашати власну квартиру. А коли і там місця забракло, перейшла на стіни багатоповерхівки. Що саме малювати – вирішують усім під’їздом, аби нові малюнки були до смаку кожному. За два роки ось такої діяльності у жінки вже навіть з’явились помічники.

«Девочка помогала в прошлом году из углового подъезда. Потом два мальчика тоже рисуют отдельно на первом этаже. Еще не закончили»,- додає художниця Наталя Досужая

Нині Наталя прикрашає вхід до рідного під’їзду. За задумом мешканців зустрічатиме ведмідь, який виходить з печери. Єдине, на що скаржиться жінка, так це на те, що фарби мають надто специфічний запах, краще б малювала акриловими, та вони занадто дорогі. Ще одна проблема – реклама на будинках, вона дуже псує загальний вигляд.

Аліна Кучеренко, Олександр Олейніченко, «Бліц-факт».