Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпропетровська облрада спрямувала кошти на медобладнання, посилення оборони та ремонт лікарень

28 липня Дніпропетровська облрада провела чергову сесію, на якій ухвалила перерозподіл бюджетних коштів та низку інших питань. Про це повідомляє голова облради Микола Лукашук.

“За рахунок трансфертів з держбюджету розподілили гроші на забезпечення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану, направили кошти на підтримку окремих закладів та заходів у системі охорони здоров‘я, а також на компенсації комунальним закладам, в яких мешкають переселенці.

Перерозподілили і кошти обласного бюджету. З основного: 155,8 млн грн. передбачено на придбання медичного обладнання, 120 млн грн. – субвенція місту Дніпро для проведення поточного ремонту в закладах вторинної медичної допомоги.

Крім того, для підсилення потреб оборони області передбачили більше 283 млн грн. Ці кошти направлені Центральному територіальному управлінню Нацгвардії, Головному управлінню Національної поліції в Дніпропетровській області, силам ТрО та для захисту співробітників Головного управління  ДСНС Дніпропетровщини”, — повідомив він.

Серед інших розглянутих питань під час сесії:

На сесії були присутні 97 зі 120 депутатів.

Читайте також: У Дніпрі пройде черговий етап проєкту #ART_наступ – книжкова толока