Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро відновлюватиме будинки, які постраждали під час ракетної атаки 15 серпня

Комунальні служби Дніпра відновлюватимуть будинки, які постраждали від ракетної атаки російських терористів на ранок 15 серпня. Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради.

«Продовжуємо обстежувати житлові будинки, які прилягають до місця “прильоту”. У них руйнування незначні. На зараз у двох будинках зафіксували 4 вибиті вікна. Нині ж там продовжуємо обстежувати і покрівлі. В одному з будинків виявили тріщини дерев’яних конструкцій, які плануємо оперативно ліквідувати. Вікна теж плануємо встановити упродовж тижня», — прокоментував директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай.

За словами директора департаменту з питань самоорганізації населення міської ради Святослава Ткаченка, нині відома інформація і щодо пошкодження багатоквартирних будинків ОСББ/ЖБК:

«Мешканці або голови правління можуть повідомити про пошкодження на Єдину гарчу лінію міської ради. Заявки опрацьовуватимуться, і пошкодження ліквідовуватимемо найближчим часом. На зараз відомо про 4 вибиті балконні вікна та 5 пошкоджених квартирних».

Читайте також: У Дніпрі поранені 2 людини унаслідок нічної атаки