Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Дніпро став форпостом у 2014-му році”, – Юлія Дмитрова

Дніпро став форпостом у 2014-му році. За роки війни наші позиції лише зміцнились, заявила активістка партії “Пропозиція” Юлія Дмитрова.

Вона вважає, що 8 років війни лише згуртували міську громаду. Зокрема, і через патріотичні настрої місцевої влади. Пропозиціонерка переконана: дніпряни стануть на захист своєї Батьківщини у разі загрози з боку російських військ. Однак, каже, що багато людей навіть не зрозуміли, що в країні йде війна.

Юлія радить пройти тренінги з домедичної підготовки, курси цивільного захисту або записатись в підрозділ територіальної оборони Дніпра.

Юлія Дмитрова, заступниця директора департаменту соціальної політики Дніпровської міськради: «Хтось зрозумів і приєднався до допомоги армії, а хтось залишився при своєму – мовляв, мене це не стосується, війни не буде. Але ми розуміємо, що коли «прилетить» – буде пізно про щось думати. Тому місцева влада має мобілізувати цивільне населення, щоб воно зрозуміло: Україна вже не буде, як раніше, країною з мирними сусідами. Ми вже воюємо, і добре знаємо, що таке війна, що таке смерть. Якщо цивільне населення не зможе захистити навіть свою домівку, то ми будемо програвати на всіх фронтах».