Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро продовжує облаштовувати об’єкти теплопостачання потужними генераторами та проводити ревізію обладнання задля якісної подачі тепла

Попри те, що опалювальний сезон в самому розпалі, у Дніпрі продовжують активно проводити ревізію у котельнях, аби система працювала як годинник, а у квартирах дніпрян було тепло. 

На одній з таких котелень проводять ревізію підживлювального насосу. 

«Наша котельня забезпечена всім необхідним, аби оперативно проводити ремонтні та ревізійні роботи. Все, аби не залишити людей без тепла. Також ми навели й естетичний лад у котельні, все пофарбували, освіжили», – прокоментувала майстер теплової дільниці Наталія Голдіна.

Крім цього, Дніпро продовжує встановлювати генератори на об’єктах теплопостачання міста. Все, аби при відключеннях електроенергії врятувати систему опалення від розмерзання. 

Ця котельня забезпечує теплом 3 будинки та опалює 2 підприємства. Дизельні установки встановлюють не тільки на великих котельнях та ТРП, а навіть на об’єктах, які подають тепло невеликій кількості містян.

«Сьогодні я інспектую цю котельню, де проводять ревізію насосів. Вона забезпечує теплом всього 3 будинки, але і опалює 2 крупних підприємства. Влітку тут повністю замінили старі вікна на нові металопластикові, замінили насосне обладнання, а восени встановили 2 генератори. Ця котельня — один з прикладів комплексного підходу»,- розповів директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко, який 27 січня є черговим по місту.

Він також перевірив Пункт незламності по вул. 128-ї Бригади Тероборони, 8, що на базі КП «Дніпровський метрополітен» ДМР.

Тут дніпряни можуть зарядити свої телефони, зігрітися, послухати радіо, випити гарячого чаю та залишатись на зв’язку, адже встановлені інтернет-роутери. Генератори у постійній готовності та встановлені відповідно до норм.

«Цей Пункт незламності може вмістити до 20 осіб. Він забезпечений усім необхідним для комфортного перебування в умовах блекауту. Є чергові, які відчинять двері у разі екстрених ситуацій. Попри те, що це невеликий пункт, тут доволі затишно. Всього на базі КП «Дніпровський метрополітен» облаштовано 4 Пункти незламності», – резюмував Андрій Клименко.  

Пункти незламності КП «Дніпровський метрополітен» ДМР розташовані за наступними адресами:

– вул. 128-ї Бригади Тероборони, 8 

– станція метро «Вокзальна»;

– станція метро «Проспект Свободи»;

– станція метро «Покровська».

Читайте також: Минулоріч жителям Дніпропетровщини виписали понад півтора млн рецептів на доступні ліки