Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро продовжує комплексно оновлювати двори, де в аварійному стані асфальтне покриття та інші мережі

Комплексний ремонт. У Дніпрі по проспекту Героїв,3 оновлюють внутрішньоквартальну дорогу. Під’їзди кількох будинків виходять на проїжджу частину, і для власної безпеки люди просили мерію облаштувати цю територію. Що вже встигли комунальні служби?

Комунальну техніку на проспекті Героїв,3  чекали давно. Люди просили міськраду облаштувати додатковий тротуар, бо під’їзди будинків виходять прямо на проїжджу частину.
Тетяна Глущенко, жителька будинку №3 по проспекту Героїв.

«Ми дуже раді, що тут проводиться ремонт. Тому що я тут живу понад 20 років, такого ремонту тут не було. Латалися просто дірки та все».

За планом мають замінити півтора кілометри бордюрного каменю, оновити асфальт на дорозі і тротуарі. На цій ділянці підготували майже 190 метрів.

«Даний прилад дозволяє вимірювати довжину виконаної роботи. На сьогодні виконали 186 метрів».

Цього тижня комунальники мають розпочати асфальтування пішохідної частини.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР: «Тут уже замінено близько 1,5 км бордюрного каменю, готується площа під асфальтування на дорозі та тротуарі – близько 5 тисяч квадратних метрів. Це стосується роботи з усіма комунальними підприємствами – міськзеленбуд, міськсвітло, теплоенерго, водоканал. Тобто виконується комплексний підхід до ремонтних робіт».

А біля під’їзду міняють зношені труби опалення, вкладуть новий асфальт. І на цьому місці буде повноцінна паркувальна кишеня.

Петро Черниш, майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго» ДМР: «Паркували авто на тепловій камері, де проходять трубопроводи опалення. Під заміну потрапили понад 30 метрів трубопроводу. Роботи планується у п’ятницю закінчити».

Наразі за зверненням громадян у Дніпрі подібні роботи тривають ще на 15 локаціях. До кінця року відремонтують дороги і тротуари у майже ста дворах.

Читайте також: До поліції Кривого Рогу надійшло 165 повідомлень про пошкодження майна внаслідок ракетного удару