Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро передав на фронт ще 19 позашляховиків та «швидких»

Дніпро передає на фронт чергову партію машин для тероборони і ЗСУ. Це ще 19 авто. Серед них «пікапи» та «джипи» підвищеної прохідності. А також 3 машини швидкої допомоги.

«По-перше, це надійність, по-друге, це прохідність, по-третє, це економічність і швидкість. Особливо для швидких, всі ці характеристики дуже важливі. Тому що, вони будуть вивозити поранених, тобто трьохсотих, з червоної зони» – зазначив пресофіцер окремої бригади сил територіальної оборони, штаб-сержант Микола Маніта.

Ключі військовим вручив міський голова Борис Філатов. Кожну з машин купували в Європі — за кошти обласного та міського бюджету. За 100 днів війни Дніпро передав понад 345 автомобілів для тероборони та ЗСУ. Транспорт купували переважно за гроші приватних пожертвувань — насамперед фонду ТАПС.

«Сьогодні у нас чергова робоча подія, бо її не можна назвати святковою. Тому що, для Дніпровської міськради – це звичайна, буденна робота, яка направлена на матеріальне забезпечення наших Збройних Сил і тероборони. Ми будемо і далі працювати у цьому напрямку. Буквально зараз мій заступник Михайло Лисенко, перебуває на переговорах у Європі для придбання наступної партії техніки» – розповів міський голова Дніпра Борис Філатов.

Читайте також: У Дніпрі рятувальникам передали техніку та обладнання