Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро передає чергову партію авто для військових

Черговий по місту Олександр Лещенко перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова про надання матеріально-технічної допомоги ЗСУ та Силам територіальної оборони від міста. Начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР проінспектував, як транспортні засоби готують до передачі військовим. Наразі це вантажівки, постачальник вже провів їх технічне обслуговування. Проте, за потреби, технічне обслуговування та фарбування транспорту виконується силами міста.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення на потреби військових було передано майже 650 авто. Також надавалася допомога у вигляді палива – усього майже 250 тис. літрів. Силами міської ради було відремонтовано понад 300 авто для потреб ЗСУ. Також надано допомогу в перевезенні понад 50 тис. людей особового складу ЗСУ та ТрО. Перевезено матеріально-технічні засоби ЗСУ та ТрО загальною масою понад 130 тис. тон на відстань 2,254 млн кілометрів.

Колективи транспортних комунальних підприємств, а також приватних перевізників Дніпра допомагають мобілізованим співробітникам, що вступили у лави Збройних сил України, з придбанням спорядження, медикаментів, ремонтом та придбанням транспорту тощо. Регулярно допомогу від свого автотранспортного підприємства отримує військовослужбовець Володимир. До лав ЗСУ вступив у травні 2022 року. Раніше він працював водієм на міських автобусах Дніпра, зараз – із зброєю в руках захищає Україну. Чоловік розповідає, зараз користується автівкою, яку передало його АТП. Вона не раз рятувала життя Володимира та його побратимів. Військовий вдячний колегам, адже знає – у разі потреби завжди може звернутися по допомогу та обов’язково її отримає.

Читйте також: У Дніпрі в День Незалежності України вшанували полеглих героїв