Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро отримав чергову партію гуманітарної допомоги від західних партнерів

Не залишають у біді. Західні партнери продовжують підтримувати Україну та Дніпро, зокрема, не лише озброєнням, а й великою кількістю гуманітарної допомоги. 

Жителі Кельна допомагають українцям майже з першого дня війни. Дніпряни отримали велику кількість гуманітарних вантажів від небайдужих німецьких громадян. Нещодавно Дніпро уклав угоду з містом Кельн про партнерські стосунки.

Наталія Чернишова, керівниця відділу міжнародних зв’язків ДМР: «Те, що ви бачите позаду мене — це черговий гуманітарний вантаж, який мешканці міста Кельна зібрали. Дуже ретельно все упаковали, ми подивились. Всі коробки підписані, щоб нам полегшити життя, коли будем розпаковувати та передавати за потребами». 

У пакунках теплі чоловічі, жіночі та дитячі речі, які необхідні для містян, постраждалих від останнього ракетного удару. Цього разу отримали 700 коробок з гуманітарною допомогою.

Наталія Чернишова, керівниця відділу міжнародних зв’язків ДМР: «Сьогодні місто Кельн і жовто-блакитний хрест разом з цією гуманітарною допомогою, що складається з коробок з речами, надали нам також вантажівку. Вантажівку для перевезення різних грузів. Це дуже потрібна допомога». 

Отриману вантажівку благодійна організація ТАПС передала дніпровським рятувальникам.