Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро оговтується після нічної ракетної атаки: чим замінять знищені міські автобуси

Оговтатись після атаки. Вночі рашисти вдарили «Іскандером» по середмістю Дніпра. Поцілили в те саме місце, куди й кілька тижнів тому. Люди кажуть, вибух цього разу був потужніший, та й наслідки удару – масштабніші.

Після нічної ракетної атаки середмістя Дніпра всипане рештками російського «Іскандеру» та склом. Комунальники прибирають непотріб та знімають з дерев металеві шматки парканів.

Голова ОСББ прибирає з тротуару побите скло. Жінка збилася з рахунку, скільки відер сміття вже винесла. Окупанти вдарили вдруге в одне й те саме місце.

Алла, голова ОСББ: «Хвиля вибухова дістала четверті поверхи, повіпадали вікна. Там, де були більш-менш цілі, теж випало скло. У нас буде синдром страху. Я, наприклад, вже спати не могла. Шоб вони всі повиздихали».

Від вибухової хвилі відвалився шматок стіни. Люди кажуть, дивом їхній будинок не завалився.

В місті понівечено кілька будинків, вибито сотні вікон. Зазнав ушкоджень ринок. Там значні руйнування — попадали стелі та вирвало шибки.

В зоокрамниці від вибуху страшно наполохалися птахи та звірята. На клітки з шиншилами впали стелажі, пухнасті дивом не постраждали.

У квартирі Світлани від ранку працюють комунальники — лагодять вікна. Внаслідок вибуху в квартирні вилетіло 2 шибки. Вся родина налякалася.

Від самого ранку комунальники обстежують будинки в місцях падіння ракет. За останні два дні ушкоджень зазнали 65 будинків, вибито більше 2 сотень вікон. Це тільки ті, що на балансі Жилсервісу-5. Комунальники затягують їх плівкою чи вставляють нове скло.

Також комунальники допомагають жителям приватного сектору, які звертаються до них. Після таких масштабів ушкоджень, кажуть в Жилсервісі, в місті стрімко тануть запаси плівки та скла.

Читайте також: У Дніпрі знайшли ще одного загиблого під завалами на транспортному підприємстві.