Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Дніпро має безліч цікавинок для найвибагливіших туристів”, – керівниця інформаційно-туристичного центру міста

Влітку – відвідати паркові зони, які користуються неабияким попитом серед відпочивальників. Взимку – подивитися цікаві новорічні локації, аналогів яким в Україні немає. Протягом останнього року у Дніпро приїздить все більше туристів. Про позитивну тенденцію розповіла керівниця інформаційно-туристичного центру Дніпра Ольга Стасенко.

На її думку, в туристичному плані ситуація почала змінюватися на краще саме за часів каденції міського голови Дніпра та співзасновника партії «Пропозиція» Бориса Філатова.

Міський туристично-інформаційний центр свою роботу розпочав у січні 2018-го. Створили його за прикладом розвинених країн світу. Тут готові надавати широкий спектр послуг – від організації ділових конференцій, екскурсій і дозвілля до розміщення гостей і порад щодо сфери послуг.

Ольга Стасенко, керівниця інформаційно-туристичного центру Дніпра: «Навіть в цей «ковідний» час ми бачимо досить багато туристів з різних країн світу. Звісно, ми ведемо статистику, виявляємо, які запити у них є, що саме їх цікавить. Також у нас спеціально розроблені туристичні маршрути, за якими кожен охочий може самостійно відвідати цікаві місця.

Нині, коли ви мандруєте новорічними локаціями Дніпра, розроблені Інфоцентром – можете потрапити в музеї, які є вже досить інноваційними і сучасними.Приміром, нещодавно відкрився мультимедійний музей історії Дніпра, який є досить популярним, особливо серед іноземців. Також у нас є цікавий і оновлений планетарій, який теж користується попитом. Нещодавно ми побачили попит на дніпровський гастрономічний туризм.

Все це відбувається завдяки правильній політиці міської влади, а особливо мера Бориса Філатова, голови громадської ради Дніпра Геннадія Корбана і депутатського корпусу фракції «Пропозиція».