Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро доправив на фронт велику партію техніки вартістю близько 27,5 млн грн

Оснащення на 27,5млн грн і все для оборони України. Дніпро передав захисникам чергову чималу партію техніки та устаткування. 

Коптери, планшети, радіостанції та багато іншого необхідного нашим боронцям. Мерія Дніпра передала чергову техніку захисникам України.

Ігор Лавринюк, лейтенант 120-го розвідувального полку підрозділу «Очі»: «Це вже не в перший раз ми отримуємо від міськради дрони. Раніше отримували Мавіки 3 та Аутели, це також нічні дрони.
Нам бракує постійно нічних дронів, тому що в нічних умовах польоти, вони досить важкі, і там дрони втрачаються частіше, ніж вдень. Є складнощі з їх посадкою вночі».

Анна Кабова, офіцерка логістики 128-ї бригади ТрО: «Звісно, дуже велика дяка людям за їх податки, і міській раді, і тим, хто робить закупівлі. Це дуже великий вклад в наближенні нашої перемоги».


Серед вантажу також є камери з тепловізором, портативні зарядні пристрої та панелі відображення.

Олександр Санжара, секретар Дніпровської міськради: «Кожен такий транш, кожна така допомога підвищує боєздатність наших підрозділів, робить наші підрозділи потужніше. Дозволяє їм мати очі над собою, швидше між собою обмінюватися інформацією, швидше реагувати на всі виклики, які є на війні. Знищувати ворога, переміщуватись, наступати, відступати, робити все те, що необхідне на війні для того, щоб наші воїни зберегли життя, здоров’я, а вороги всі загинули».

Чергова партія допомоги загальною сумою 27,5 млн грн. Усю техніку вже відправили на фронт.

Читайте також: Воїнам, які тримають кордони Дніпропетровщини, передали ще 13 пікапів, — ОВА

https://www.youtube.com/watch?v=Q-wfacQQACs