Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро дбає про те, щоб на фронті воїни мали гарний зв’язок 

Дніпро продовжує дбати про військових, які щохвилини виборюють українську перемогу. Наше місто надає бійцям не лише дрони та інше важливе приладдя, а й забезпечує їх зв’язком та джерелами безперебійного живлення. 

За час повномасштабного вторгнення дніпряни передали військовим понад 500 камер відеоспостереження, які встановлені на різних об’єктах та 6 130 м оптичних мереж. Також військові отримали від міста понад 3 500 одиниць комп’ютерної техніки. Це ноутбуки, БФП, принтери, планшети із спеціалізованим програмним забезпеченням, автоматизовані робочі місця та сервери, а також плотери. 

Крім цього, воїни отримали близько 500 одиниць аудіовізуального обладнання (монітори, телевізори, проєктори тощо), близько 3 800 одиниць акумуляторів, зарядних станцій, генераторів, зарядних пристроїв, у тому числі для коптерів, та інші джерела безперебійного живлення. 

Також військові отримали від дніпрян близько 5 500 одиниць мережевого, комутаційного обладнання та матеріалів: це комутатори, маршрутизатори, IP-телефони, накопичувачі, телекомунікаційні шафи, електричне обладнання тощо. 

Наше місто є лідером з допомоги оборонцям України. 3,5 млрд грн Дніпро спрямував на поміч військовим за понад 600 днів війни.

Читайте також: Освітлення дворів та відновлення тепла: Громрада працює за заявками дніпрян