Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Dnipro Art College запрошує на екскурсію

Доторкнутися до минулого, помилуватися історичними пам’ятками та дізнатися цікаві факти про будівлю в самому центрі Дніпра. А ще — самому взяти участь у тематичних майстер-класах. Безкоштовну цікаву подорож по одному з символів міста для всіх бажаючих пропонує Дніпро арт коледж. 

Поліцейський відділок, медична установа, банк та навіть міська дума. Така історія пам’ятки архітектури у самому центрі Дніпра. Зараз в садибі розташувався мистецько-художній коледж, який радо запрошує на екскурсію будівлею

Оксана Жарікова, заступник директора з соціальної роботи Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу: «У нас є три будівлі, які є пам’ятками архітектури. Нам є що показати на своїй території, розказати. У нас багато є родзинок».

Зазирнути в таємні кімнати, почути легенди та історичні факти про установу — все це обіцяють організатори.

Івона Лесниковська, викладачка історії Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу: «Зможемо відкрити сейф, який тривалий час ніхто з вулиці точно не бачив, тільки керманичі цього закладу. Люди зможуть доторкнутися до самої будівлі всередині, тому що така споруда не завжди зручна для відвідувань».

Однією з родзинок заходу є тематичні майстер-класи, в яких має змогу взяти участь кожен учасник.
Відвідувачі в захваті, адже це допомагає підтримувати себе та заряджатися позитивною енергією.

Лідія Прокоф’єва, відвідувачка заходу: «Життя є! І воно буде, і буде ще краще після нашої перемоги! Треба і онукам, і дітям приходити, дивитися, яка краса!»

Про нові екскурсії в коледжі можна дізнатися в соціальних мережах закладу.