Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпряни взяли участь в акції «Чистий Дніпро» та допомогли прибрати одну з міських зон відпочинку

Відпочивати на чистих пляжах та гуляти охайним містом набагато приємніше, ніж перебувати серед купи бруду. Наше місто — наше обличчя, і це добре розуміють відповідальні містяни, котрі за власним бажанням підтримали участь в акції «Чистий Дніпро» та допомогли прибрати одну з міських зон відпочинку.

Підготовка до весняно-літнього періоду в розпалі. Прибрати міський пляж приїхали не лише робітники комунальних підприємств, а й мешканці житломасиву Кам’янський та інші дніпряни.
Один з таких — Олександр, йому 52 роки. У повсякденному житті чоловік працює в міській раді. Проте, це не заважає йому піклуватись про навколишнє середовище нарівні з іншими відповідальними містянами.

«У нашому місті кожного року проводилися такі, можна сказати, акції. Для того, щоб зберегти екологію нашого міста, прибирати та підготуватись до теплої пори. На майданчиках, на яких можна відпочити, де можна покупатися. І навіть незважаючи на війну, ми все одно продовжуємо допомагати нашому місту», – розповідає він.

Більшість сміття на пляжах з’являється через людей, які залишають непотріб після свого відпочинку.

Руслан Замковий, заступник начальника відділу контролю благоустрою, інспекції з питань благоустрою ДМР: «Прохання до мешканців нашого міста: якщо ви приїжджаєте відпочивати кудись на природу, до води, то прибирайте після себе. Ми повинні жити в красивому, чистому місті». 

Акція «Чистий Дніпро» проводиться вже третій рік поспіль. Всі бажаючі мають змогу її підтримати, аби зберегти нашу екологію.

Читайте також: У Дніпрі центри соціальної підтримки доглядають за довкіллям