Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпряни пішки подолали відстань зі Львова до Дніпра

Понад 900 кілометрів та 7 областей за 24 дні пішки. Дніпряни Максим Буковшин та Сергій Новіков подорожували зі Львова до Дніпра. У квітні чоловіки стартували до Західної України, їхній маршрут пішака розпочався з площі Ринок. Як зустрічали мандрівників – Юліана Каракаш бачила.

З яскравим банером та червоною стрічкою. Зустрічала чоловіків з далекої дороги дружина Максима – Анжела.

Анжела Буковшина, дружина екстремала: “Такое событие должно запомниться как-то надолго, навсегда. Не каждый такой поход сможет совершить. Решили дружно, с семьёй, с друзьями встретить”.

Ніка Буковшина, донька екстремала: “Мой папа прошёл большую дистанцию. Я очень горжусь им”. 

Мандрівники дісталися додому надвечір. Біля будинку вже чатували родичі та друзі.

Екстремали розповідають: мета подорожі – випробувати свої сили. Ночувати довелось в наметах, але іноді зупинялися у придорожніх готелях. Декілька разів прихисток надавали й друзі.

Максим Буковшин, екстремал: “Прежде всего этот поход не про физику. Это моральное путешествие. Это надо выдержать в голове только. Физически можно идти сколько угодно, но морально… Мы ушли друзьями и пришли друзьями. Это самое важное”.

Кожного дня Максим та Сергій проходили понад 40 кілометрів. Інколи плани змінювалися. Сергій роздер ноги. 10 днів мандрівник йшов на знеболювальних.

Сергій Новіков, екстремал: “С ногами моими был экстрим… В дороге я пробовал разную обувь – двое кроссовок, и в шлёпках шёл, и в сандалиях… В сандалиях шёл от Немирова до Гайсина – 50 км. Растёрся ужас. На следующий день еле-еле шёл. 35 или 38 километров прошли”.

На згадку про подорож рідні подарували чоловікам фотокниги зі світлинами за всі 24 дні, аби спогади про піший похід не загубилися.